Jelenlegi hely

Szolgáltatások

Napelemes rendszerek

Vállaljuk hálózatra tápláló, szigetüzemű és microgrid rendszerek minőségi tervezését, kivitelezését, engedélyeztetését. Keressen minket további információért! A megrendelés előtt mindenképpen személyre szabott ajánlatot készítünk.

Korábbi munkáinkat megtekintheti a galériában: galéria megnyitása

Ha elégedetlen meglévő rendszerével, esetleg hibás működésre gyanakszik, hibakeresést és javítást is vállalunk, továbbá inverter javítással is foglalkozunk.

 

Szigetüzemű és egyéb speciális energiaellátó rendszerek

A napelemen túl vagy azok helyett más termelők is bekapcsolhatóak ezen rendszerekbe, illetve lehetséges a fogyasztók vezérlése is. Szigetüzemű rendszer telepíthető pár kis fogyasztó (világítás, öntözőszivattyú), de akár egy egész ház ellátására is. Ha van rendelkezésre álló csatlakozás a közcélú elosztóhálózathoz ("be van kötve a villany"), de az túl gyenge vagy megbízhatatlan, a felújítás költsége pedig túl magas lenne, lehetséges, hogy van költséghatékonyabb alternatíva.

Keressen minket, ha:

  • tanácsadásra, előzetes számításokra,
  • tervezésre,
  • vagy komplett kivitelezésre

van szüksége.

 

Inverter javítás

Ha elromlott az invertere, nem feltétlenül kell újat vennie! Nagy valószínűséggel meg tudjuk javítani elromlott készülékét: olvassa el a részleteket vagy keresse kollégánkat!

Vállaljuk napelemes inverterek és egyéb kapcsolóüzemű teljesítményelektronikák javítását:

  • Márkafüggetlen garancián túli javítás
  • Fronius inverterek hivatalos garanciális és garancián túli javítása Fronius szerviz partnerként

> tovább a részletekre

Fronius Service Partner logo

 

 

© Zöldvillany Kft. - Minden jog fenntartva